Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare in Bran


Cazare Bran


Cabana Taverna Pietrei Craiului Zarnesti


Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare
Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 1 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 2 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 3 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 4 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 5 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 6 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 7 Cabana Taverna Pietrei Craiului, cazare la mare 8

Informatii Cabana Taverna Pietrei Craiului


Telefon Cabana Taverna Pietrei Craiului: 0740318512
Adresa Cabana Taverna Pietrei Craiului:
Pleasa, 505800 Zarnesti

 
Locatia unitatii de cazare:

Cabana Taverna Pietrei Craiului*** este situata la iesire din orasul Zarnesti, in zona de tampon a Rezervatiei Pietrei Craiului, la poalele Muntilor Piatra Craiului.


Descriere Cabana Taverna Pietrei Craiului

Cabana Taverna Pietrei Craiului*** isi intampina clientii cu o priveliste deosebita asupra naturii inconjuratoare, cat si prin conditiile bune de cazare de care dispune, fiind situata intr-o zona linistita, la poalele Muntilor Piatra Craiului, pe drumul catre Plaiul Foii. Masa poate fi servita la restaurantul ce serveste preparate culinare cu specific traditional si detine o capacitate de 100 locuri, iar pentru oamenii aflati in team building, cabana ofera o sala de conferinte situata la subsol.


Structura de cazare

Cabana Taverna Pietrei Craiului*** dispune de o structura de cazare formata din 17 camere, dotate cu grup sanitar propriu si mobilier din lemn, iar 12 camere dispun de balcon.

Camerele sunr repartizate in:

  • 2 camere duble twin, situate la parter;
  • 7 camere duble twin, situate la etajul 1, alaturi de un apartament format din 2 camere si 1 camera twin de protocol cu vedere la munte;
  • 1 camera pentru tineret cu 4 paturi, 4 camere duble twin si 1 apartament cu 2 camere si baie cu jacuzzi, situate la etajul 2.

Nr camere: 17    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, balcon,

Descriere servicii si facilitati

Cabana Taverna Pietrei Craiului*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: parcare proprie, sala de conferinte la subsol, living, bucatarie modern utilata, restaurant cu o capacitate de 10 locuri cu specific traditional si posibilitatea de a inchiria biciclete, de a face drumetii, sau de a practica alpinismul si echitatia.

Facilitati Cabana Taverna Pietrei Craiului


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, living, bar, sala de conferinte, activitati de relaxare, bucatarie completa, foc de tabara, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Cabana Taverna Pietrei Craiului
Aeroportul International Henri Coanda, la 112.4 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 119.1 km
Aeroportul International Craiova, la 152 km

Cabana Taverna Pietrei Craiului pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere