Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare in Bran


Cazare Bran


Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata Fundata


Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare
Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 1 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 2 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 3 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 4 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 5 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 6 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 7 Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata, cazare la mare 8

Informatii Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata


Telefon Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata: 0372681401
Fax Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata: 0368.569.881
 
Locatia unitatii de cazare:

Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata*** este situat la o distanta de 5 kilometri de Complexul Cheile Gradistei Moieciu si 35 kilometri de orasul Brasov, pe un platou din Fundata, iar accesul la complex se face pe un drum privat prin Complexul Moieciu.


Descriere Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata

Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata*** face parte din acelasi complex din care face parte si Cheile Gradistei Moieci si a fost inaugurat in toamna anului 2009. Clienii acestui complex pot beneficia de conditii bune de cazare, alaturi de o vedere spectaculoasa asupra naturii inconjuratoare si de un restaurant cu specific traditional si o capacitate de 700 locuri. De asemenea, acest complex ofera clientilor sai un Centru Spa, dotat cu piscina interioara, sauna uscata si umeda, jacuzzi cu sistem cromoterapie si masaj, iar pentru oamenii de afaceri, complexul ofera un centru de conferinte.


Structura de cazare

Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata*** dispune de o structura de cazare formata din 230 de camere in hoteluri: Bucegi, Sport, Piatra Craiului si vile Carpenul, Pinul, Branul, Alunul Paltinul, Brandusa, Fagul, Bujorul.

Toate camerele sunt dotate cu televizor si grup sanitar propriu si detin urmatoarele capacitati de cazare:

 • Hotelul Bucegi**, situat lange receptie, detine o capacitate de cazare de 170 locuri in 71 de camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu cada si dus si TV si 7 garsoniere dotate cu canapea extensibila.
 • Hotelul Piatra Craiului***, situat in partea superioara a complexului, dispune de o capacitate de cazare de 80 persoane, in 38 camere duble dotate cu TV, baie propie cu cada, TV si 1 apartament cu canapea extensibila.
 • Vila Sport**, inaugurata in anul 2011, este situata la intrarea in complex si dispune de 63 de camere duble, dotate cu baie proprie cu dus si TV, 5 camere single si 6 garsoniere cu canapea extensibila, cu o capacitate de cazare de 154 persoane.
 • Vila Paltinul***, situata la 20 metri de receptie, dispune de 3 camere duble, dotate cu TV si grup sanitar propriu cu dus, cu o capacitate de cazare de 6 locuri.
 • Vila Bradul***, situata la o distanta de 20 metri de receptie, ofera cazare in 9 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu cada si TV, cu o capacitate totala de cazare de 18 locuri;
 • Vila Frasinul***, situata la o distanta de 8 metri fata de receptie, ofera cazare in 3 camere duble dotate cu grup sanitar propriu cu dus si TV, cu o capacitate de cazare de 6 locuri.
 • Vila Molidul***, situata la o distanta de 60 metri fata de receptie, dispune de o capacitate de cazare de 18 persoane in 9 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu cada si TV.
 • Vila Carpenul***, situata la 100 metri de receptie, dispune de 6 locuri de cazare in 3 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu dus si TV.
 • Vila Fagul*** este situata la 140 metri de receptie si ofera cazare in 2 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu dus si TV, cu o capacitate de 4 locuri de cazare.
 • Vila Pinul*** se afla situata la o distanta de 100 metri de receptie si ofera cazare in 9 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu cada si TV, avand o capacitate de cazare totala de 18 locuri.
 • Vila Alunul*** este situata la o distanta de 140 metri de receptie, si dispune de 2 camere duble dotate cu grup sanitar propriu cu dus si TV, cu o capacitate de cazare de 4 persoane.
 • Vila Brandusa***, situata in spatele Hotelului Bucegi, dispune de 1 camera dubla cu TV LCD si grup sanitar propriu cu cada, cu o capacitate de cazare de 2 persoane.

 


Nr camere: 232    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV,

Descriere servicii si facilitati

Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurant cu specific traditional si o capacitate de 700 locuri, Centru Spa situat la parterul Hotelului Bucegi, dotat cu piscina interioara cu o adancime de 1.50 metri, sauna uscata si umeda cu aburi, jacuzzi cu sistem de cromoterapie, masaj, centru de conferinte format din 4 sali de conferinte cu o capacitate de 790 locuri, teren de tenis, paintball, tir cu arcul, pub, biliard, masa de tenis, tur off road cu masini Land rover si echipamente sportive de inchiriat.

Facilitati Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata


parcare, receptie, restaurant, bar, sala de conferinte, activitati de relaxare, Centru Spa & Wellness, jacuzzi, sauna, masaj,


Detalii unitate
An constructie: 2009


Aeroporturi in apropiere de Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata
Aeroportul International Henri Coanda, la 115.9 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 123.1 km
Aeroportul International Craiova, la 168.2 km

Hotel Complex turistic Cheile Gradistei Fundata pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere