Pensiunea Marina, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Marina Bran


Pensiunea Marina, cazare la mare
Pensiunea Marina, cazare la mare 1 Pensiunea Marina, cazare la mare 2 Pensiunea Marina, cazare la mare 3 Pensiunea Marina, cazare la mare 4 Pensiunea Marina, cazare la mare 5 Pensiunea Marina, cazare la mare 6 Pensiunea Marina, cazare la mare 7 Pensiunea Marina, cazare la mare 8 Pensiunea Marina, cazare la mare 9 Pensiunea Marina, cazare la mare 10 Pensiunea Marina, cazare la mare 11 Pensiunea Marina, cazare la mare 12 Pensiunea Marina, cazare la mare 13 Pensiunea Marina, cazare la mare 14 Pensiunea Marina, cazare la mare 15 Pensiunea Marina, cazare la mare 16 Pensiunea Marina, cazare la mare 17 Pensiunea Marina, cazare la mare 18 Pensiunea Marina, cazare la mare 19

Informatii Pensiunea Marina


Telefon Pensiunea Marina: 0743) 775 101
Adresa Pensiunea Marina:
Str. Branului 55

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Marina*** este situata la intrarea in localitatea Bran, la o distanta de 2 kilometri fata de Castelul Bran si 300 metri de autogara.


Descriere Pensiunea Marina

Pensiunea Marina*** impresioneaza prin gradina frumoasa si spatioasa care o inconjoara, cu vedere spre munti, cat si prin camerele sale confortabile. Clientii acestei pensiuni se pot bucura de plimbari cu caruta, sania sau trasura si pot servi preparate culinare traditionale romanesti. Totodata, se ofera facilitati de gratar in aer liber, iar pentru oamenii aflati in team building ofera o sala de conferinte.

Astfel, Pensiunea Marina*** este potrivita atat pentru a petrece concediul, cat si pentru a organiza diferite evenimente.


Structura de cazare

Pensiunea Marina*** dispune de o structura de cazare formata din 10 camere, impartite in 8 camere si 2 apartamente.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, balcon si incalzire centrala.

De asemenea, fiecare camera este decorata in culori diferite, astfel incat exista camere decorate in culorile rosu, albastru, portocaliu si verde.


Nr camere: 10    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, balcon, pat matrimonial, incalzire centrala,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Marina*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: loc de joaca pentru copii, gratar in aer liber, sala de conferinte, conexiune internet wireless in intreaga pensiune, parcare proprie, depozit bagaje, depozit schiuri, incalzire centrala si gradina cu terasa.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati Pensiunea Marina


Wi-Fi, parcare, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv, incalzire centrala, depozit bagaje, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Marina
Aeroportul International Henri Coanda, la 121 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 128.4 km
Aeroportul International Craiova, la 179.2 km

Pensiunea Marina pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere