Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Bucuria Muntelui Simon


Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare
Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 1 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 2 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 3 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 4 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 5 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 6 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 7 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 8 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 9 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 10 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 11 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 12 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 13 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 14 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 15 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 16 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 17 Pensiunea Bucuria Muntelui, cazare la mare 18

Informatii Pensiunea Bucuria Muntelui


Telefon Pensiunea Bucuria Muntelui: 751123283
Adresa Pensiunea Bucuria Muntelui:
Simon 153

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Bucuria Muntelui***  este situata la o distanta de 3.5 kilometri de Castelul Bran si 7 kilometri de statiunea de schi Zanoaga.


Descriere Pensiunea Bucuria Muntelui

Construita in anul 2009, Pensiunea Bucuria Muntelui*** beneficiaza o localizare avantajoasa, intr-o zona linistita a statiunii Bran, langa o padure. Clientii acestei pensiuni se pot relaxa in gradina ce dispune de terasa la soare si facilitati de gratar, iar pentru a pregati masa este oferita o bucatarie comuna complet utiata. Astfel, Pensiunea Bucuria Muntelui*** reprezinta o varianta buna de cazare din Bran.


Structura de cazare

Pensiunea Bucuria Muntelui*** dispune de o structura de cazare formata din 4 camere duble si 1 apartament cu 3 camere.

Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus, podea din lemn, mobilier de dormitor TV si balcon.

Apartamentul dispune de 3 camere, respectiv 1 camera cu pat dublu, 1 camera cu pat simplu si 1 camera cu 2 paturi.


Nr camere: 5    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


TV, balcon, baie cu dus, pat matrimonial, mobilier din lemn,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Bucuria Muntelui*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: terasa la soare cu facilitati de gratar, bucatarie comuna complet echipata, zona de living cu o canapea si o masa, receptie 24h, camera de bagaje, incalzire centrala, facilitati de calcat, conexiune internet wireless in intreaga pensiune, parcare proprie gratuita.

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Facilitati Pensiunea Bucuria Muntelui


Wi-Fi, parcare, receptie, terasa, living, bucatarie completa, incalzire centrala, depozit bagaje, acces bucatarie, gratar,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Bucuria Muntelui
Aeroportul International Henri Coanda, la 116 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 123.3 km
Aeroportul International Craiova, la 173.1 km

Pensiunea Bucuria Muntelui pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere