Pensiunea Carpathia , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Carpathia Bran


Pensiunea Carpathia , cazare la mare
Pensiunea Carpathia , cazare la mare 1 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 2 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 3 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 4 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 5 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 6 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 7 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 8 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 9 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 10 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 11 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 12 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 13 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 14 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 15 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 16 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 17 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 18 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 19 Pensiunea Carpathia , cazare la mare 20

Informatii Pensiunea Carpathia


Telefon Pensiunea Carpathia : 0747.55.45.13
Adresa Pensiunea Carpathia :
Predelut Nr. 82

 
Locatia unitatii de cazare:

Vila Carpathia**** este situata in Bran, la o distanta de aproximativ 700 metri fata de Castelul Bran, la poalele Magurii Branului.


Descriere Pensiunea Carpathia

Vila Carpathia**** ofera clientilor sai o gama variata de servicii si facilitati de calitate, in conformitate cu clasificarea sa de 4 stele, pentru a asigura clientilor sai petrecerea unui sejur cat mai placut. Astfel, in cadrul restaurantului acestei vile, clientii pot savura preparate culinare traditionale, pregatite cu produse locale, iar barul ofera o gama diversificata de bauturi autohtone si straine. De asemenea, o camera de zi a vilei dispune de semineu, iar pentru copii este oferit un loc de joaca special amenajat.


Structura de cazare

Vila Carpathia**** dispune de o structura de cazare formata din 10 camere, dotate cu grup sanitar propriu cu cada sau dus, TV prin cablu, mobilier masiv. O parte a camerelor beneficiaza de terase proprii.

Camerele sunt repartizate in:

  • 7 camere duble cu pat matrimonial, la care se poate adauga si un pat suplimentar;
  • 2 camere duble cu 2 paturi de cate o persoane;
  • 1 apartament -  studio, cu o capacitate de cazare de 4 persoane, ce dispune de canapea extensibila si pat matrimonial.

Nr camere: 10    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, baie cu cada, baie cu dus, cablu TV, mobilier din lemn,

Descriere servicii si facilitati

Vila Carpathia**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: parcare, loc de joaca pentru copii, terase acoperite si descoperite, foisor rustic, gratar in aer liber, camera de zi cu semineu si echipament audio-video, ce poate fi utilizata si ca sala de evenimente si detine o suprafata de 120 mp si o inaltime de 6 metri, bar, restaurant cu specific traditional si circuit inchis situat la pater, ce dispune de o capacitate de 32 locuri.

Accesul cu animale de companie este permis.

Facilitati Pensiunea Carpathia


parcare, restaurant, terasa, living, bar, loc de joaca pentru copii, animale de companie, foisor in curte, gratar,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Carpathia
Aeroportul International Henri Coanda, la 120.3 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 127.7 km
Aeroportul International Craiova, la 177.6 km

Pensiunea Carpathia pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere