Pensiunea Casa Tolstoi , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Casa Tolstoi Bran


Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare
Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 1 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 2 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 3 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 4 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 5 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 6 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 7 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 8 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 9 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 10 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 11 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 12 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 13 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 14 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 15 Pensiunea Casa Tolstoi , cazare la mare 16

Informatii Pensiunea Casa Tolstoi


Telefon Pensiunea Casa Tolstoi : 0730 017 648
Adresa Pensiunea Casa Tolstoi :
sat Sohodol, nr. 172 D

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Casa Tolstoi*** este situata la intrarea in Bran, in apropiere de Castelul Bran si Cetatea Rasnov.


Descriere Pensiunea Casa Tolstoi

Pensiunea Casa Tolstoi*** este o unitate de cazare noua din statiunea Bran, a carei constructie a fost finalizata in luna octombrie a anului 2007 si isi intampina clientii cu o atmosfera calduroasa si prietenoasa. Camerele pensiunii sunt confortabile si moderne, iar cladirea pensiunii, construita in stil rural romanesc, dispune de un farmec aparte. Living-ul ofera posibilitatea de a viziona filme, iar cele  2 terase, una acoperita si una semi-acoperita sunt ideale pentru a admira natura inconjuratoare.


Structura de cazare

Pensiunea Casa Tolstoi*** dispune de o structura de cazare formata din 10 camere, dotate cu TV, grup sanitar propriu, telefon, conexiune internet wireless.

Cinci dintre camere dispun de pat matrimonial, iar cinci sunt dotate cu paturi twin.

Opt dintre cele 10 camere sunt situate la etaj si beneficiaza de balcon sau chiar doua balcoane. La cerere se ofera DVD in camera.


Nr camere: 10    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, telefon, internet wireless, baie cu dus, pat matrimonial,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Casa Tolstoi*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: living cu o suprafata de peste 100 metri patrati ce dispune de canapele, fotolii, podea din lemn masiv, LCD, DVD player, TV prin cablu, conexiune internet wireless, statie audio si CD player, inchiriere biciclete mountain bike, terasa acoperita si terasa partial acoperita, sala de mese pentru servirea micului dejun cu frigider, cuptor cu microunde, acces la bucatarie pentru a incalzi mancarea pentru copii sau a pregati gratarul, masaj, camera de bagaje, incalzire centrala si parcare proprie. Accesul cu animale de companie este permis.

Facilitati Pensiunea Casa Tolstoi


parcare, terasa, living, salon, masaj, incalzire centrala, depozit bagaje, acces bucatarie, gratar,


Detalii unitate
An constructie: 2007


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Casa Tolstoi
Aeroportul International Henri Coanda, la 120.2 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 127.6 km
Aeroportul International Craiova, la 178.5 km

Pensiunea Casa Tolstoi pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere