Pensiunea Coroana Reginei, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Coroana Reginei Bran


Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare
Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 1 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 2 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 3 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 4 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 5 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 6 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 7 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 8 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 9 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 10 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 11 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 12 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 13 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 14 Pensiunea Coroana Reginei, cazare la mare 15

Informatii Pensiunea Coroana Reginei


Telefon Pensiunea Coroana Reginei: 0740164109
Fax Pensiunea Coroana Reginei: 0372772976
Adresa Pensiunea Coroana Reginei:
Bran – Predeluţ Nr. 74 A

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Coroana Reginei*** este situata in localitatea Bran, la o distanta de 1 kilometru de Castelul Bran, in zona Predulet.


Descriere Pensiunea Coroana Reginei

Pensiunea Coroana Reginei*** este o unitate de cazare din localitatea Bran ce dispune de o suprafata de 30.000 mp si a fost inaugurata in anul 2008. Atat datorita localizarii sale intr-o zona retrasa, cat si a conditiilor bune de cazare pe care le ofera si a calitatii serviciilor si facilitatilor de care dispune, este considerata una dintre cele mai bune pensiuni din zona, iar clientii si se pot bucura de facilitati de agrement, precum de echitatie. Pentru oamenii aflati in team building, pensiunea ofera o sala de conferinte.


Structura de cazare

Pensiunea Coroana Reginei*** dispune de o structura de cazare formata din 24 de camere duble, dotate cu balcon, grup sanitar propriu, acces internet, telefon si TV, avand o suprafata de 23 mp si fiind mobilate in stil rustic.


Nr camere: 24    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, balcon, internet wireless,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Coroana Reginei*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: sala de conferinte cu o caapcitate de 30 locuri, in cladirea anexa dispune de echipament de echitatie, magarusi, ponei si cai, parcare, loc de joaca pentru copii, crama ce serveste diferite tipuri de bauturi, gradina de vara cu o suprafata de 320 mp, terasa, restaurant cu o capacitate de 100 locuri.

Facilitati Pensiunea Coroana Reginei


parcare, restaurant, terasa, sala de conferinte, activitati de relaxare, loc de joaca pentru copii, crama, foisor in curte, gratar, curte,


Detalii unitate
An constructie: 2008
Suprafata: 30000 mp


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Coroana Reginei
Aeroportul International Henri Coanda, la 121.4 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 128.8 km
Aeroportul International Craiova, la 177.8 km

Pensiunea Coroana Reginei pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere