Pensiunea Din Livada , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Din Livada Bran


Pensiunea Din Livada , cazare la mare
Pensiunea Din Livada , cazare la mare 1 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 2 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 3 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 4 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 5 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 6 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 7 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 8 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 9 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 10 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 11 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 12 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 13 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 14 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 15 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 16 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 17 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 18 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 19 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 20 Pensiunea Din Livada , cazare la mare 21

Informatii Pensiunea Din Livada


Telefon Pensiunea Din Livada : 0744849511
Fax Pensiunea Din Livada : 0268/236876
Adresa Pensiunea Din Livada :
str. Principala 129

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Din Livada*** este situata in localitatea Bran, la o distanta de 500 metri fata de soseaua principala si 1 kilometru de Castelul Bran.


Descriere Pensiunea Din Livada

Pensiunea Din Livada*** este situata intr-o lovada cu pomi fructiferi si ofera clientilor sai un cadru natural deosebit, favorabil odihnei si relaxarii. Datorita faptului ca este inconjurata de Muntii Piatra Craiului si Bucegi, ofera privelisti incantatoare si este o locatie de vacanta ideala pentru iubitorii de natura. Totodata, la fiecare etaj al pensiunii se afla cate 2 terase acoperite, iar in exteriorul sau se afla un gratar tip semineu cu 2 foisoare si un loc de joaca pentru copii cu balansoare, leagane, mini cos de baschet si teren de fotbal.


Structura de cazare

Pensiunea Din Livada*** dispune de o structura de cazare formata din 12 camere duble si 2 camere triple, dotate cu grup sanitar propriu si TV prin cablu, cu mobilier din lemn si vedere la munte.

Unele camere beneficiaza de balcon.


Nr camere: 14    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, mobilier nou si modern, baie cu dus, cablu TV, pat matrimonial,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Din Livada*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: sala de mese cu o capacitate de 45 persoane dotata cu TV plasma, DVD si sistem audio, alaturi de semineu, conexiune internet wireless, incalzire centrala, 2 terase acoperite situate la fiecare etaj al pensiunii, gratar tip semineu acoperit, 2 foisoare, loc de joaca pentru copii cu leagane, balansoare, mini cos de baschet si teren de fotbal, microferma, curte spatioasa, parcare proprie, masaj, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati Pensiunea Din Livada


Wi-Fi, restaurant, terasa, salon, sala de conferinte, masaj, loc de joaca pentru copii, incalzire centrala, foisor in curte, gratar, ferma proprie,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Din Livada
Aeroportul International Henri Coanda, la 120.5 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 127.8 km
Aeroportul International Craiova, la 178 km

Pensiunea Din Livada pe harta




Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere