Pensiunea Gradina Ursului, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Gradina Ursului Zarnesti


Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare
Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 1 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 2 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 3 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 4 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 5 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 6 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 7 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 8 Pensiunea Gradina Ursului, cazare la mare 9

Informatii Pensiunea Gradina Ursului


Telefon Pensiunea Gradina Ursului: 0722341311
Adresa Pensiunea Gradina Ursului:
Ion Creanga no. 5, Zarnesti

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Gradina Ursului*** este situata in centrul vechi al orasului Zarnesti, in apropiere de Parcul National Piatra Craiului.


Descriere Pensiunea Gradina Ursului

Pensiunea Gradina Ursului*** este o unitate de cazare din orasul Zarnesti, ce a fost construita in anul 2009 si isi impresioneaza clientii prin calitatea serviciilor si facilitatilor de calitate pe care le pune la dispozitia acestora. Astfel, aceasta pensiune ofera cazare in camere duble spatioase, alaturi de o terasa din sticla si loc de joaca pentru copii, leagane si foisor. De asemenea, exista posibilitatea de a organiza excursii si drumetii cu un ghid specializat.


Structura de cazare

Pensiunea Gradina Ursului*** dispune de o structura de cazare formata din 4 camere duble spatioase, dotate cu TV, grup sanitar propriu cu cabina de dus.

Pentru a evada din cotidian si a redobandi starea de echilibru si a ne bucura de relaxare, Centrul Spa & Wellness reprezinta locul ideal, in care ne putem rasfata si ne putem ingriji de sanatate a trupului, dar si a mintii. Termenul SPA provine din expresia latina “Sanitas Per Aquam”, care se traduce “Sanatate prin apa”.


Nr camere: 4    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, baie cu dus,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Gradina Ursului*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: posibilitatea de a organiza excursii si drumetii cu un ghid specializat, parcare, gratar, hamace, foisor, leagane, loc de joaca pentru copii, incalzire centrala, terasa din sticla, bucatarie complet utilata si living cu TV.

Facilitati Pensiunea Gradina Ursului


parcare, terasa, living, loc de joaca pentru copii, foisor in curte, gratar, curte,


Detalii unitate
An constructie: 2009


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Gradina Ursului
Aeroportul International Henri Coanda, la 125.5 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 132.8 km
Aeroportul International Craiova, la 178.2 km

Pensiunea Gradina Ursului pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere