Pensiunea Hanul Oierului , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Hanul Oierului Simon


Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare
Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 1 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 2 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 3 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 4 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 5 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 6 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 7 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 8 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 9 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 10 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 11 Pensiunea Hanul Oierului , cazare la mare 12

Informatii Pensiunea Hanul Oierului


Telefon Pensiunea Hanul Oierului : 0742.22.06.43
Adresa Pensiunea Hanul Oierului :
Iancu Gontea nr 378 , Simon

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Hanul Oierului**** este situata la o distanta de 5 kilometri fata de Castelul Bran si 10 kilometri de partia de schi Bran-Zanoaga.


Descriere Pensiunea Hanul Oierului

Pensiunea Hanul Oierului**** dispune de o arhitectura in stil rustic, inspirata din viata traditionala a oierilor si ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere decorate in stil traditional, cu barne de lemn. Alaturi de obiectivele turistice din zona, care pot fi vizitate, clientii pot descoperi activitati cat mai placute pentru a petrece timpul in cadrul pensiunii, oferite de facilitati precum sauna, jacuzzi, sala de fitness, biliard, ping pong sau posibilitatea de a viziona un film in living-ul pensiunii.


Structura de cazare

Pensiunea Hanul Oierului**** dispune de o structura de cazare formata din 14 camere decorate in stil traditional, dotate cu TV prin cablu, incalzire centrala, grup sanitar propriu cu dus si terasa.

 


Nr camere: 14    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, baie cu dus, cablu TV, pat matrimonial, incalzire centrala,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Hanul Oierului**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: sauna, jacuzzi, sala de fitness, salon de zi, biliard, ping pong, gradina, loc de joaca pentru copii, facilitati de gratar, foisoare, restaurant, bar, receptie 24h, camera de bagaje, incalzire centrala, conexiune internet wireless gratuita si  parcare publica in apropiere.

Este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati Pensiunea Hanul Oierului


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, salon, bar, jacuzzi, sauna, loc de joaca pentru copii, animale de companie, incalzire centrala, depozit bagaje, foisor in curte, gratar,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Hanul Oierului
Aeroportul International Henri Coanda, la 115.1 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 122.4 km
Aeroportul International Craiova, la 172.3 km

Pensiunea Hanul Oierului pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere