Pensiunea Ingrid, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Ingrid Bran


Pensiunea Ingrid, cazare la mare
Pensiunea Ingrid, cazare la mare 1 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 2 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 3 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 4 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 5 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 6 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 7 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 8 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 9 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 10 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 11 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 12 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 13 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 14 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 15 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 16 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 17 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 18 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 19 Pensiunea Ingrid, cazare la mare 20

Informatii Pensiunea Ingrid


Telefon Pensiunea Ingrid: +40 722 466 396 / 40 723 207 868
Fax Pensiunea Ingrid: 40 268 236 165
Adresa Pensiunea Ingrid:
Poarta nr.158b

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Ingrid*** este situata in Bran, la o distanta de 2 kilometri de Castelul Bran si 10 kilometri de Cetatea Rasnov si Pestera Rasnoavei.


Descriere Pensiunea Ingrid

Pensiunea Ingrid*** este o unitate de cazare recomandata in special familiilor cu copii si ofera conditii bune de cazare, la tarife avantajoase pe toata perioada anului. De asemenea, clientii pensiunii se pot bucura de acces la o bucatarie in stil american complet echipata, alaturi de posibilitatea de a inchiria ATV-uri. In curtea pensiunii se afla un foisor rustic, iar pentru copii este oferit un loc de joaca special amenajat.

Totodata, Pensiunea Ingrid*** face parte din categoria unitatilor de cazare din Bran ce permite accesul cu animale de companie.

 


Structura de cazare

Pensiunea Ingrid*** dispune de o structura de cazare formata din 12 camere duble cu pat matrimonial, 1 camera tripla cu pat dublu si un pat single, 1 camera dubla cu 2 paturi twin si un apartament, alcatuit din dormitor cu pat matrimonial si living.

Toate camerele sunt dotate cu incalzire centala, grup sanitar propriu cu dus, TV prin cablu.


Nr camere: 15    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, baie cu dus, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial, incalzire centrala,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Ingrid*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: living cu o capacitate de 30 persoane dotat cu sistem audio si TV, acces la bucatarie in stil american echipata cu frigider, cuptor cu microunde si aragaz, foisor rustic situat langa raul ce traverseaza curtea pensiunii, gratar, loc de joaca pentru copii, curte interioara, parcare luminata noaptea, inchiriere ATV, transmitere si receptionare fax, transport auto, sala de conferinte, sanie trasa de cai, terasa, restaurant, room service, masaj, livada si conexiune internet wireless.

Accesul cu animale de companie este permis.

Facilitati Pensiunea Ingrid


Wi-Fi, parcare, restaurant, terasa, room service, living, sala de conferinte, masaj, loc de joaca pentru copii, animale de companie, acces bucatarie, foisor in curte, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Ingrid
Aeroportul International Henri Coanda, la 117 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 124.3 km
Aeroportul International Craiova, la 176.6 km

Pensiunea Ingrid pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere