Pensiunea Luminita , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Luminita Bran


Pensiunea Luminita , cazare la mare
Pensiunea Luminita , cazare la mare 1 Pensiunea Luminita , cazare la mare 2 Pensiunea Luminita , cazare la mare 3 Pensiunea Luminita , cazare la mare 4 Pensiunea Luminita , cazare la mare 5 Pensiunea Luminita , cazare la mare 6 Pensiunea Luminita , cazare la mare 7 Pensiunea Luminita , cazare la mare 8 Pensiunea Luminita , cazare la mare 9 Pensiunea Luminita , cazare la mare 10 Pensiunea Luminita , cazare la mare 11 Pensiunea Luminita , cazare la mare 12 Pensiunea Luminita , cazare la mare 13 Pensiunea Luminita , cazare la mare 14 Pensiunea Luminita , cazare la mare 15 Pensiunea Luminita , cazare la mare 16 Pensiunea Luminita , cazare la mare 17

Informatii Pensiunea Luminita


Telefon Pensiunea Luminita : 0742 003 893
Fax Pensiunea Luminita : 0746 091 711
Adresa Pensiunea Luminita :
sat Simon, nr. 66

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Luminita*** este situata in Bran, la o distanta de 1.5 kilometri de Castelul Bran si 6 kilometri de zona de schi Zanoaga.


Descriere Pensiunea Luminita

Pensiunea Luminita*** este o locatie de vacanta potrivita pentru odihna si relaxare, datorita serviciilor si facilitatilor de care dispune. Astfel, aceasta pensiune ofera clientilor sai o gradina spatioasa cu piscina in aer liber si loc de joaca pentru copii, alaturi de o terasa cu facilitati pentru gratar. Camerele pensiunii sunt spatioase si confortabile, iar clientii pot admira privelisti deosebite catre muntii inconjuratori.

De asemenea, Pensiunea Luminita*** este potrivita atat pentru turistii care doresc sa se bucure de natura si de frumusetea statiunii Bran, cat si pentru iubitorii de schi.


Structura de cazare

Pensiunea Luminita*** dispune de o structura de cazare formata din 9 camere, dotate cu Tv prin cablu, grup sanitar propriu, conexiune internet wireless.


Nr camere: 9    Check-in: 00:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera
Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Luminita*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: loc de joaca pentru copii, gradina, piscina in aer liber, terasa, camera de bagaje, transfer de la/la aeroport, conexiune internet wireless disponibila in intreaga pensiune si parcare proprie gratuita.

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Facilitati Pensiunea Luminita

Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Luminita
Aeroportul International Henri Coanda, la 118.6 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 125.9 km
Aeroportul International Craiova, la 175.3 km

Pensiunea Luminita pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere