Pensiunea Milenium , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Milenium Predulet


Pensiunea Milenium , cazare la mare
Pensiunea Milenium , cazare la mare 1 Pensiunea Milenium , cazare la mare 2 Pensiunea Milenium , cazare la mare 3 Pensiunea Milenium , cazare la mare 4 Pensiunea Milenium , cazare la mare 5 Pensiunea Milenium , cazare la mare 6 Pensiunea Milenium , cazare la mare 7 Pensiunea Milenium , cazare la mare 8 Pensiunea Milenium , cazare la mare 9 Pensiunea Milenium , cazare la mare 10 Pensiunea Milenium , cazare la mare 11 Pensiunea Milenium , cazare la mare 12 Pensiunea Milenium , cazare la mare 13 Pensiunea Milenium , cazare la mare 14 Pensiunea Milenium , cazare la mare 15 Pensiunea Milenium , cazare la mare 16 Pensiunea Milenium , cazare la mare 17 Pensiunea Milenium , cazare la mare 18 Pensiunea Milenium , cazare la mare 19 Pensiunea Milenium , cazare la mare 20

Informatii Pensiunea Milenium


Telefon Pensiunea Milenium : 0740 025 585 / 0754 227 227
Adresa Pensiunea Milenium :
Str.Padina 27

 
Locatia unitatii de cazare:

Vila Milenium*** este situata intr-o zona linistita, la o distanta de 900 metri de Castelul Bran si 10 kilometri de Cetatea Rasnov.


Descriere Pensiunea Milenium

Construita in anul 2000, Vila Milenium*** beneficiaza de o pozitionare privilegiata, intr-un cadru natural deosebit si ofera clientilor sai servicii si facilitati de calitate. Astfel, fiind situata la o distanta de doar 10 minute de centrul plin de cafenele si restaurante, Vila Milenium*** dispune de o gradina cu o suprafata de 1000 mp, unde se poate gasi un loc de joaca pentru copii si parcare.

Totodata, Vila Milenium*** ofera servicii de babysitting si de tip restaurant, camerele sunt confortabile si elegante, pentru a aigura conditii favorabile pentru odihna.


Structura de cazare

Vila Milenium*** dispune de o structura de cazare formata din 4 camere, dotate cu grup sanitar propriu, cablu TV, TV LCD, balcon cu vedere la munte, mobilier elegant, toate camerele fiind amenajate in stil rustic.

La mansarda se afla o o camera cu paturi twin pentru copii.


Nr camere: 5    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, balcon, baie cu dus, TV LCD, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial, mobilier din lemn,

Descriere servicii si facilitati

Vila Milenium*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: living spatios cu semineu cu lemne si bar, terasa acoperita, gratar si foisor in gradina, parcare proprie iluminata, gradina separata cu o suprafata de 1000 mp cu loc de joaca pentru copii si 10 locuri de parcare, babysitting, bucatarie completa cu tacamuri, cafetiera, aragaz si frigider, servicii de tip restaurant, conexiune internet wirelesss, teren de volei, receptie 24h.

Facilitati Pensiunea Milenium


Wi-Fi, parcare, receptie, terasa, living, bar, loc de joaca pentru copii, bucatarie completa, babysitting, foisor in curte, gratar, curte,


Detalii unitate
An constructie: 2000


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Milenium
Aeroportul International Henri Coanda, la 119.1 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 126.4 km
Aeroportul International Craiova, la 177.1 km

Pensiunea Milenium pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere