Pensiunea Mir , cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Mir Bran


Pensiunea Mir , cazare la mare
Pensiunea Mir , cazare la mare 1 Pensiunea Mir , cazare la mare 2 Pensiunea Mir , cazare la mare 3 Pensiunea Mir , cazare la mare 4 Pensiunea Mir , cazare la mare 5 Pensiunea Mir , cazare la mare 6 Pensiunea Mir , cazare la mare 7 Pensiunea Mir , cazare la mare 8 Pensiunea Mir , cazare la mare 9 Pensiunea Mir , cazare la mare 10 Pensiunea Mir , cazare la mare 11 Pensiunea Mir , cazare la mare 12 Pensiunea Mir , cazare la mare 13 Pensiunea Mir , cazare la mare 14 Pensiunea Mir , cazare la mare 15 Pensiunea Mir , cazare la mare 16 Pensiunea Mir , cazare la mare 17 Pensiunea Mir , cazare la mare 18 Pensiunea Mir , cazare la mare 19 Pensiunea Mir , cazare la mare 20 Pensiunea Mir , cazare la mare 21 Pensiunea Mir , cazare la mare 22

Informatii Pensiunea Mir


Telefon Pensiunea Mir : 0743) 775 101
Adresa Pensiunea Mir :
str. Branului,nr 55 Tohanul Nou

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Mir*** este situata la o distanta de 10 minute fata de zona de schi Zanoaga si 2 kilometri de Castelul Bran, iar autogara Bran este situata la o distanta de 300 metri.


Descriere Pensiunea Mir

Pensiunea Mir*** este o locatie de vacanta potrivita pentru persoanele care doresc sa se bucure de frumusetea localitatii Bran si a imprejurimilor sale. Datorita conditiilor confortabile de cazare oferite, alaturi de facilitati de calitate, clientii pensiunii se pot bucura de un concediu cat mai placut. De asemenea, pot beneficia de gradina cu facilitati pentru gratar.


Structura de cazare

Pensiunea Mir*** dispune de o structura de cazare formata din 8 camere duble, apartamente si suite, dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, TV, conexiune internet wireless.


Nr camere: 5    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, internet wireless, paturi twin, pat matrimonial, incalzire centrala,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Mir*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: gradina, gratar, incalzire centrala, conexiune internet wireless pe toata suprafata pensiunii si parcare privata. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Facilitati Pensiunea Mir


Wi-Fi, parcare, incalzire centrala, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Mir
Aeroportul International Henri Coanda, la 121 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 128.4 km
Aeroportul International Craiova, la 179.2 km

Pensiunea Mir pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere