Pensiunea Muntele Rece, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Muntele Rece Bran


Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare
Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 1 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 2 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 3 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 4 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 5 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 6 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 7 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 8 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 9 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 10 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 11 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 12 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 13 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 14 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 15 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 16 Pensiunea Muntele Rece, cazare la mare 17

Informatii Pensiunea Muntele Rece


Telefon Pensiunea Muntele Rece: 0731 349 165 / 004 0731 349 161
Fax Pensiunea Muntele Rece: 0268 238 097
Adresa Pensiunea Muntele Rece:
Str. Bisericii, Nr. 5 BRAN, Predelut

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Muntele Rece**** este situata la o distanta de 1000 kilometri de Castelul Bran, Muzeul de Arta Medievala si Muzeul satului Bran, fiind situat in satul Predulet - Bran.


Descriere Pensiunea Muntele Rece

Pensiunea Muntele Rece**** isi impresioneaza clientii prin vederea spectaculoasa pe care o ofera catre Muntii Bucegi,  Magura Branului, Castelul Bran si Piatra Craiului. Datorita serviciilor si facilitatilor pe care le ofera, este o unitate de cazare potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru persoanele care doresc sa se bucure de liniste si relaxare. Pentru a servi masa, aceasta pensiune ofera un restaurant cu specific traditional si international si o capacitate de 40 locuri.


Structura de cazare

Pensiunea Muntele Rece**** dispune de o structura de cazare formata din 11 camere, dotate cu acces internet, TV, grup sanitar propriu si mobilier pictat cu motive specifice transilvanene.

Pe primul etaj sunt dispuse 4 camere duble twin si un apartament cu un dormitor si terasa, iar la mansarda sunt dispuse 4 camere duble matrimoniale si 2 camere triple.


Nr camere: 11    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial, internet prin cablu,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Muntele Rece**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: parcare, loc de joaca amenajat pentru copii, curte cu facilitati pentru gratar, sala de conferinte cu o capacitate de 30-60 locuri modern echipata, living spatios cu semineu, restaurant cu specific traditional si international si o capacitate de 40 locuri, acces internet wireless, pian, pianina, terasa cu vedere panoramica la parter, sala de jocuri.

Facilitati Pensiunea Muntele Rece


Wi-Fi, parcare, restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, activitati de relaxare, loc de joaca pentru copii, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Muntele Rece
Aeroportul International Henri Coanda, la 120.5 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 127.9 km
Aeroportul International Craiova, la 177.7 km

Pensiunea Muntele Rece pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere