Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Poiana Rasnoavei Rasnov


Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare
Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 1 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 2 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 3 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 4 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 5 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 6 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 7 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 8 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 9 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 10 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 11 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 12 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 13 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 14 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 15 Pensiunea Poiana Rasnoavei, cazare la mare 16

Informatii Pensiunea Poiana Rasnoavei


Telefon Pensiunea Poiana Rasnoavei: 0720900778
Fax Pensiunea Poiana Rasnoavei: 0268 231 161
Adresa Pensiunea Poiana Rasnoavei:
DN-73A, Km.14, Rasnov

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Poiana Rasnoavei*** este situata la kilometrul 14, pe DN 73, ce leaga orasul Brasov  de Predeal prin orasul Rasnov.


Descriere Pensiunea Poiana Rasnoavei

Pensiunea Poiana Rasnoavei*** impresioneaza prin cadrul natural deosebit ce o inconjoara, fiind situata intr-o poienita, iar clientii sai se pot bucura de conditii bune de cazare, alaturi de servicii si facilitati de calitate. Astfel, pentru a servi masa, aceasta pensiune ofera un restaurant cu specific traditional, iar pe partea dreapta a pensiunii a fost construit un lac, ce face posibila practicarea pescuitului sportiv.


Structura de cazare

Pensiunea Poiana Rasnoavei*** dispune de o structura de cazare formata din 7 camere duble, 4 apartamente cu 4 locuri fiecare si 2 apartamente cu jacuzzi.

Toate camerele sunt dotate cu internet, telefopn, cablu TV, minibar, uscator de par si grup sanitar propriu.


Nr camere: 13    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, minibar, internet wireless, cablu TV,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Poiana Rasnoavei*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: parcare, lac, curte cu facilitati pentru gratar, sala de conferinte, bar, terasa si foisoare in fata casei, restaurant cu specific traditional si pescaresc cu o capacitate de 130 locuri.

Facilitati Pensiunea Poiana Rasnoavei


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, activitati de relaxare, foisor in curte, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Poiana Rasnoavei
Aeroportul International Henri Coanda, la 123.6 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 131.1 km
Aeroportul International Craiova, la 187.5 km

Pensiunea Poiana Rasnoavei pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere