Pensiunea Stefi, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Stefi Rasnov


Pensiunea Stefi, cazare la mare
Pensiunea Stefi, cazare la mare 1 Pensiunea Stefi, cazare la mare 2 Pensiunea Stefi, cazare la mare 3 Pensiunea Stefi, cazare la mare 4 Pensiunea Stefi, cazare la mare 5

Informatii Pensiunea Stefi


Telefon Pensiunea Stefi: 0721 303 009
Fax Pensiunea Stefi: 0368 592 019
Adresa Pensiunea Stefi:
Rasnov, str. Piata Unirii, nr. 5

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Stefi*** este situata la o distanta de 100 metri fata de Catedrala Evanghelica din Rasnov, in centrul localitatii Rasnov si la 9 kilometri distanta de Poiana Brasov, orasul Brasov fiind situat la o distanta de 15 kilometri.


Descriere Pensiunea Stefi

Pensiunea Stefi*** este o buna varianta de cazare din localitatea Rasnov, ce beneficiaza de o localizare centrala si este gazduita de o casa veche saseasca, ce a fost renovata la standarde inalte. Clientii acestei pensiuni pot beneficia de cazare in camere moderne si spatioase, cat si de o vedere spectaculoasa catre natura inconjuratoare si obiectivele turistice din zona. De asemenea, clientii acestei pensiuni se pot bucura de sauna, piscina exterioara si solar, iar printre facilitatile de agrement de afla echitatie, patinoar si inchiriere biciclete.


Structura de cazare

Pensiunea Stefi*** dispune de o structura de cazare formata din 5 camere moderne si spatioase, dotate cu TV si grup sanitar propriu, toate camerele fiind situate la etajul 1.


Nr camere: 5    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Stefi*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: inchiriere biciclete, la o distanta de 10 minute de pensiune se afla patinoar, calarie si teren de tenis, parcare, masa de tenis, incalzire centrala, loc de joaca pentru copii, curte cu facilitati pentru copii, terasa, piscina exterioara, sauna, solar, sala de fitness, hol spatios si sala de mese.

Facilitati Pensiunea Stefi


parcare, receptie, restaurant, terasa, bar, activitati de relaxare, solar, sauna, loc de joaca pentru copii, gratar, curte,


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Stefi
Aeroportul International Henri Coanda, la 123.4 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 130.9 km
Aeroportul International Craiova, la 188.3 km

Pensiunea Stefi pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere