Pensiunea Verde-Crud, cazare in Bran


Cazare Bran


Pensiunea Verde-Crud Rasnov


Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare
Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 1 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 2 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 3 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 4 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 5 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 6 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 7 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 8 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 9 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 10 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 11 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 12 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 13 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 14 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 15 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 16 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 17 Pensiunea Verde-Crud, cazare la mare 18

Informatii Pensiunea Verde-Crud


Telefon Pensiunea Verde-Crud: 0723737937
Adresa Pensiunea Verde-Crud:
D.N.73A Predeal-Rasnov

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Verde-Crud*** este situata intr-o poienita inconjurata de munti, in zona Cheisoara, langa Cheile Rasnoavei, la o distanta de 6 kilometri de Rasnov.


Descriere Pensiunea Verde-Crud

Pensiunea Verde-Crud*** este o unitate de cazare construita in anul 2009 si situata intr-o poienita din Cheile Rasnoavei, ce isi impresioneaza clientii printr-un cadru natural deosebit, cat si prin calitatea serviciilor si facilitatilor oferite, alaturi de conditiile bune de cazare de care dispune. De asemenea, la cerere, clientii acestui hotel se pot plimba cu sania, pot inchiria ATV-uri sau se pot bucura de foc de tabara.


Structura de cazare

Pensiunea Verde-Crud*** dispune de o structura de cazare formata din 9 camere duble, 1 apartament cu 2 camere alcatuite din dormitor si living cu canapea extensibila, 1 apartament cu 3 camere mansardate format din  2 dormitoare si living cu canapea extensibila.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propruu, plasma TV, terasa, uscator de par.


Nr camere: 11    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV LCD, terasa,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Verde-Crud*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: inchiriere ATV-uri, foc de tabara, plimbari cu sania, parcare, loc de joaca pentru copii, curte amenajata cu facilitati pentru gratar, crama, bar, acces bucatarie, living cu sala de mese cu o capacitate de 24 locuri.

Facilitati Pensiunea Verde-Crud


parcare, living, bar, activitati de relaxare, loc de joaca pentru copii, crama, acces bucatarie, foc de tabara, foisor in curte, gratar, curte,


Detalii unitate
An constructie: 2009


Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Verde-Crud
Aeroportul International Henri Coanda, la 118.9 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 126.4 km
Aeroportul International Craiova, la 188.6 km

Pensiunea Verde-Crud pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere