Vila Sarah , cazare in Bran


Cazare Bran


Vila Sarah Bran


Vila Sarah , cazare la mare
Vila Sarah , cazare la mare 1 Vila Sarah , cazare la mare 2 Vila Sarah , cazare la mare 3 Vila Sarah , cazare la mare 4 Vila Sarah , cazare la mare 5 Vila Sarah , cazare la mare 6 Vila Sarah , cazare la mare 7 Vila Sarah , cazare la mare 8 Vila Sarah , cazare la mare 9 Vila Sarah , cazare la mare 10 Vila Sarah , cazare la mare 11 Vila Sarah , cazare la mare 12 Vila Sarah , cazare la mare 13 Vila Sarah , cazare la mare 14 Vila Sarah , cazare la mare 15 Vila Sarah , cazare la mare 16 Vila Sarah , cazare la mare 17 Vila Sarah , cazare la mare 18 Vila Sarah , cazare la mare 19 Vila Sarah , cazare la mare 20 Vila Sarah , cazare la mare 21

Informatii Vila Sarah


Telefon Vila Sarah : 0723700457
Fax Vila Sarah : 0722947476
Adresa Vila Sarah :
sat Poarta, nr. 291

 
Locatia unitatii de cazare:

Vila Sarah*** este situata la o distanta de 2 kilometri fata de statiunea Bran si 20 metri de paraul Poarta, iar partia de schi Zanoaga este situata la o distanta de 1 kilometru.


Descriere Vila Sarah

Vila Sarah*** este o unitate de cazare situata intr-o zona linistita, ce ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere confortabile, alaturi de servicii si facilitati de calitate. Camerele vilei beneficiaza de balcon cu o vedere frumoasa, iar gradina spatioasa dispune de terasa de vara, loc de joaca pentru copii si o zona de gratar. In apropiere de vila se afla restaurante si magazine, iar oaspetii sai pot vizita obiectivele turistice din imprejurimi, pentru a petrece o vacanta de exceptie.


Structura de cazare

Vila Sarah*** dispune de o structura de cazare formata din 9 camere, dotate cu grup sanitar propriu, TV LCD, balcon, birou, masina de spalat, incalzire centrala, facilitati pentru a prepara cafea sau ceai.

Camerele sunt repartizate in:

  • camera dubla, cu un pat dublu si o suprafata de 17 mp;
  • camera tripla, cu o suprafata de 19 mp, ce dispune de pat matrimonial si pat single;
  • camera cvadrupla, ce dispune de o suprafata de 22 mp si este dotata cu 2 paturi duble mari.

Nr camere: 9    Check-in: 00:00    Check-out: 14:00

Facilitati camera
Descriere servicii si facilitati

Vila Sarah*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: loc de joaca pentru copii, biliard, karaoke, drumetii, pescuit, terasa, gradina, gratar, camera de bagaje, incalzire centrala, conexiune internet wireless disponibila in intreaga pensiune, acces la bucatarie comuna si parcare proprie gratuita.

Facilitati Vila Sarah

Aeroporturi in apropiere de Vila Sarah
Aeroportul International Henri Coanda, la 117.2 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 124.5 km
Aeroportul International Craiova, la 176.5 km

Vila Sarah pe harta
Bran
Cazare Bran
Cazare Bran 2 stele (4)
Cazare Bran 3 stele (57)
Cazare Bran 4 stele (21)
Cazare Bran 5 stele (2)
Obiective turistice
Centre SPA Bran
Cazare in apropiere